Játékszabály

Bezárás

 

Játékszabály

 

Játék menete

Építsd fel a saját városod! A játék során feladatokat oldhatsz meg, amelyekkel pontokat szerezhetsz. Pontjaid gyarapodásával egy város épül fel úgy, hogy a játék elején még színtelen vonalak kiszíneződnek, fokozatosan felépül az iskola, valamint a város többi épülete is. Hogy a város teljesen felépüljön, négy fő feladatot kell megoldanod. További pontokat is lehet gyűjteni, így a városod tovább csinosodhat a pontgyűjtő feladatok, kvíz feladatok, vagy további játékok megoldásával. Több megoldott feladat, nagyobb esély a főnyereményre! Játékunk hattől tíz éves gyerekeknek szól. Az idei évtől módosítottuk a játékszabályt! Olvassátok el figyelmesen!

HETI FELADAT

Fő feladatok – A játék teljesítéséhez megoldásuk kötelező!

A játék teljesítéséhez négy fő feladatot kell megoldanod. A fő feladatokat a Heti feladat menüpontban találod meg. A fő feladatokat hetente töltjük fel, azok megoldására 48 óra áll rendelkezésedre. Az 1. fő feladat esetében engedményt teszünk, azok megoldásait 2016. október 20. 23:59:59 óráig töltheted fel.

A feltöltés időpontja:

1. fő feladat: 2016. október 13. 00.00 óra

2. fő feladat: 2016. október 20. 00.00 óra

3. fő feladat: 2016. október 27. 00.00 óra

4. fő feladat: 2016. november 3. 00.00 óra

A játék 2016. november 10-én 00.00 órakor zárul!

Onnan tudod, hogy megoldásodat elfogadtuk, hogy pontjaid gyarapodnak. A feladatokat az adminisztrátor egyenként fogadja el, így ha egyszerre sok feladat érkezik, 48 óra is eltelhet a feladatok elfogadásáig.

A fő feladatok esetében munkáid feltöltésében kérd Édesanya, Édesapa, vagy Tanítód segítségét!

Csak a feladatban kért PONTOS megoldásokat van módunk elfogadni!

Pontgyűjtő feladatok A játék teljesítéséhez megoldásuk nem kötelező, de megoldásukkal több pontot szerezhetsz, így nagyobb eséllyel nyerheted meg az ötven Csodasarok egyikét! A pontgyűjtő feladatokat a hét további napjain töltjük fel. A pontgyűjtő feladatok megoldására a feltöltést követően 24 óra áll rendelkezésedre. A feladatokat naponta töltjük fel.

Kvízfeladat Pontjaidat gyarapíthatod, hogy a KVÍZ menüpontra kattintva megoldod kvíz feladatainkat. A kérdésre négy választ adtunk, amelyekből kiválasztod, hogy szerinted melyik válasz a helyes. Mindig csak egy helyes válasz van! Ha helyesen válaszoltál, folytathatod a játékot egy újabb kvíz vagy egyéb feladattal. Ha válaszod helytelen, újra próbálkozhatsz.

NYEREMÉNY

Főnyeremény: egy százezer forint értékű Csodasarkot nyerhetsz egy külhoni magyar óvodának vagy iskolának, amely fejlesztő játékokat, gyermekkönyveket tartalmaz. Ötven főnyereményünk van.  

MEGHÍVÓ

Meghívó menüpontra kattintva, meghívhatod barátod, hogy részt vegyen ő is a játékban.

Ha a játékban nehézségeid adódnak, a Segítség menüpontra kattintva elküldheted kérdésedet, és mi segítünk!

Értékelés szabályai

1. A játék sikeres teljesítéséhez valamennyi fő feladat megoldása kötelező.

2. További feladatok megoldásával a játékos pontjai gyarapodnak.

3. A ötven főnyeremény nyerteseit két kategóriában (6-7 évesek, 8-10 évesek) pontszámaik alapján határozzuk meg.

4. Egy intézmény csak egy Csodasarkot nyerhet, így amennyiben ötven nyertesünk közül többen ugyanannak az intézménynek ajánlják fel nyereményüket, közülük a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyeri meg az intézménynek az egyik főnyereményt.

5. Amennyiben a nyertesek közt pontegyezés van, szakmai zsűri dönt a rangsorról.

6. Amennyiben a szakmai zsűri értékelésében pontegyezés van, sorsolással döntjük el, kik nyerték meg főnyereményeinket.

7. Az idei évtől azok a gyerekek nyerhetnek, akik olyan támogatott intézményt jelölnek meg, ahová az elmúlt két évben még nem került Csodasarok. 

Jó játékot kívánunk!

A Miénk a város! csapata